O Nama

Tel: 041/234-575
– Prodaja i servis računara
– Kompletan asortiman bijele tehnike i kućanskih aparata

Nalazimo se na Cetinju u ulici Baja Pivljanina 148.

Najčešće postavljena pitanja i odgovori

Kako da kupim proizvod online ?

Prilikom pregleda proizvoda primijetićete da pored svakog posebno postoji dugme “kupi”. Kada kliknte to dugme bićete obaviješteni da se proizvod nalazi u Vašoj korpi. Moguće je više puta dodati isti proizvod u korpu.
U svakom trenutku omogućen Vam je pregled svih proizvoda koje želite da kupite. Jednostavnim klikom na ikonicu korpe u donjem lijevom uglu sajta otvarate stranicu na kojoj su prikazani svi proizvodi spremni za kupovinu. Veoma lako možete obrisati proizvode iz korpe ili povećati/smanjiti broj željenih proizvoda.

Kada ste spremni da izvršite kupovinu potrebno je samo da na stranici korpa kliknete dugme “Potvrđujem sadržaj korpe”. Nakon toga je neophodno da se registrujete. Proces registracije je veoma jednostavan i od Vas zahtijeva samo osnovne lične podatke. Obavezujemo se na privatnost Vaših ličnih podataka koji će biti korišćeni isključivo u svrhe kupovine na našem web sajtu. Ukoliko ste se predomislili u vezi kupovine i želite nešto da promijenite, jednostavno se možete vratiti na stranicu korpa. Posle odabira proizvoda i registracije, birate način dostave, plaćanja, povjeravate da li ste ispravno unijeli svoje podatke i potvrđujete kupovinu. Na taj način je Vaša porudžbina kompletirana i možete da očekujete da Vas u roku od 24 sata kontaktira naš operater zadužen za internet prodaju.

Način Plaćanja ?

1. Plaćanje preko računa prilikom Internet kupovine
Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Narudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste unijeli prilikom registracije. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Crne Gore, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (web banking).
2. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)
Kod plaćanja pouzećem, naručenu robu plaćate gotovinom prilikom isporuke.

Dostava Proizvoda ?

  • Vršimo isporuku od vrata do vrata za sve porudžbine na teritoriji Crne Gore u saradnji sa kurirskom službom.
  • Vršimo isporuke na adrese svih pravnih lica na teritoriji Cetinja. Ova usluga je besplatna i za nju ne postoje nikakva ograničenja.
Isporuka porudžbina čija je vrijednost niža od navedenog iznosa biće naplaćena po važećem cjenovniku kurirske službe. Roba naručena do 15h svakog radnog dana, biće dostavljena najkasnije u roku od 2 (dva) radna dana na adresu kupca.