KUPOVINA NA RATE

U maloprodajnom objektu društva „BIOS“ d.o.o. daje se mogućnost kupovine artikala sa odloženim plaćanjem bez dodatnih naknada i kamata, po važećim cijenama koje su istaknute na artiklima, i to na sljedeće načine:

– Za fizička lica koja su u stalnom radnom odnosu i imaju redovna mjesečna primanja, a čiji poslodavci ili sindikalne organizacije imaju zaključen ugovor o poslovnoj saradnji za trgovinu robe na odloženo sa BIOS-om, odobrava se prodaja na odloženo od 3 do 12 jednakih mjesečnih rata, zavisno od iznosa kupljene robe.

– U saradnji sa poslovnim bankama (Hipotekarna banka, CKB) “BIOS” d.o.o. svojim kupcima nudi mogućnost kupovine putem kredita odobrenih od strane banaka, a po osnovu predračuna koji izdaje “BIOS” d.o.o.

– Korisnicima platnih kartica Premium, Premium Plus Hipotekarne banke AD Podgorica omogućava se kupovina robe na odloženo do 24 mjesečne rate.

– Korisnicima platnih kartica  CKB Shop&Go  Crnogorske komercijalne banke AD Podgorica omogućava se kupovina robe na odloženo do 12 mjesečnih rate.

POPUSTI ZA GOTOVINSKO/JEDNOKRATNO PLAĆANJE

Kupci u maloprodajnim objektima BIOS-a ostvaruju pravo na popust u iznosu od 15% koji se ističe na cijeni artikla, i to isključivo za jednokratna plaćanja – gotovinsko plaćanje, plaćanje platnim karticama (cjelokupnog iznosa), prilikom virmanskog plaćanja cjelokupnog iznosa ponude.